loading

UŽIVAJTE S SISTEMOM ONSTAR TUDI V PRIHODNJE.

Če se ne naročite, vam prednosti sistema OnStar1² ne bodo več na voljo. A ne skrbite – podaljšanje naročnine na storitve OnStar³ je preprosto. Imate dve možnosti:

1. možnost: Prijavite se v portal OnStar s svojimi podatki in za nakup paketa storitev OnStar izberite možnost “OnStar Paketi”. Naročite se prek portala OnStar zdaj! Povezava do portala OnStar.
2. možnost: Pritisnite modri OnStar gumb za storitve v vozilu in se pogovorite s svetovalcem sistema OnStar. Pomagal vam bo pri podaljšanju naročila na storitve OnStar.

Če izberete mesečno naročnino, si boste zagotovili OnStar za 9,95 EUR na mesec (z DDV). Letna naročnina je še ugodnejša, saj stane samo 99,50 EUR (z DDV)⁴.


1 Če se po preizkusnem obdobju ne naročite na OnStar, storitev OnStar ne boste mogli več uporabljati, prav tako ne boste imeli dostopa do možnosti OnStar v aplikaciji myOpel. Če niste zavrnili te možnosti, boste tudi brez aktivne naročnine na OnStar še štiri leta prejemali e-pošto z mesečno diagnostiko vozila.
2 Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. Nekatere možnosti morda niso na voljo z določenimi modeli ali stopnjami opreme. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.
3 Če za vaše vozilo velja Opel pomoč na cesti, lahko OnStar zagotovi brezplačno pomoč v primeru okvare. Če za vaše vozilo Opel pomoč na cesti ne velja, lahko AMZS za opravljene storitve izstavi račun.
4 Prikazane so trenutno veljavne cene, ki se lahko v prihodnosti spremenijo.


UPRAVLJAJTE SVOJ RAČUN ONSTAR.


> Kliknite tukaj za dostop do portala myOpel.
 

 

KAR NAJBOLJE IZKORISTITE SVOJ
POVEZANI AVTO!


Je vaš avto opremljen z enim naših vrhunskih
sistemov za informacije in razvedrilo?
Zagotovite si najboljšo izkušnjo povezav v
vozilu! Odkrijte, kako preprosto lahko v celoti
izkoristite inovativne funkcije in si s klikom
na spodnjo povezavo oglejte poučne
videoposnetke.


> Več o sistemih Infotainment
 

 

  NAPOTKI – INTELLILINK NAVI 900  

GLASBA IN RADIO


TELEFON

 
NAVIGACIJA

 
PRILAGAJANJE PO MERI

 
GLASOVNO UPRAVLJANJE

 
APPLE CARPLAYTM

 
ANDROID AUTOTM


  

 

KAKO SE POVEZATI S SISTEMOM ONSTAR.

Gumbi sistema OnStar v vašem vozilu

Zadošča pritisk na gumb: trije gumbi v vašem vozilu so ključ do celovitih storitev OnStar. Tako vam bomo vedno na voljo – razen če pritisnete črn gumb in izklopite sistem.

Ti trije gumbi v kabini so vaša neposredna povezava s sistemom OnStar:

  • Modri gumb za storitve vas nemudoma poveže s svetovalcem sistema OnStar – na ta način lahko izkoristite večino storitev OnStar
  • V nujnem primeru pritisnite rdeči gumb SOS. Sistem vas bo
  • takoj povezal s svetovalcem sistema OnStar, ki bo kar se da hitro
    zagotovil pomoč.
  • Če približno pet sekund držite pritisnjen črn gumb za zasebnost,
    OnStar ne bo več ugotavljal lokacije vašega vozila – razen v
    nujnih primerih, kot so trčenje ali kraja vozila.
Opel ne odgovarja za zagotavljanje storitev OnStar, zagotavlja jih podjetje OnStar Europe Limited, ki deluje v sklopu družbe GM. Po 31. decembru 2020 storitve OnStar ne bodo več dostopne. Po tem datumu ne bodo na voljo niti storitve preizkusnega obdobja niti plačljive naročnine ali storitve, vključno s storitvami klica v sili. Vse storitve so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja. Storitve OnStar zagotavlja podjetje OnStar Europe Ltd. in zahtevajo račun pri njem. Poglejte spletno stran www.opel.si/onstar glede dodatnih informacij o sistemu OnStar in storitvah. Opel ne odgovarja za zagotavljanje storitev OnStar, zagotavlja jih podjetje OnStar Europe Limited, ki deluje v sklopu družbe GM.
promo 
Na vrh