loading

TAKOJŠNJA POMOČ.

Dober občutek pri vožnji: v primeru nezgode je z vami OnStar. Tudi če sami ne bi mogli poklicati na pomoč.
Takojšnja pomoč v primeru nezgode: OnStar vam lahko reši življenje


Pomoč v primeru trčenja: takoj ko se pri trčenju sproži varnostna blazina, se aktivira samodejni klic. Sistem vse pomembne podatke o vozilu takoj pošlje v klicni center OnStar: kraj, smer vožnje in celo stopnjo trčenja.¹

Pogovorimo se z vami: posebej usposobljeni svetovalci sistema OnStar se pogovorijo z vami s pomočjo prostoročnega telefoniranja v vozilu – celo v tujini bo pogovor v jeziku, ki ste ga izbrali.²

Vsaka sekunda šteje: čim prejmemo vse informacije in je jasno, da potrebujete pomoč, svetovalec sistema OnStar takoj obvesti reševalne službe.¹¹ Storitve OnStar zahtevajo aktiviranje in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja in sistema GPS. Po poteku preizkusnega obdobja je naročnina plačljiva. Paketi z naročnino OnStar se lahko razlikujejo od storitev, ki so vključene v brezplačni preizkusni paket storitev. V skladu z veljavnimi določili in pogoji.

² Za kar se da hiter odgovor na vaš klic je lahko v izjemnih pogojih povezava najprej vzpostavljena s svetovalcem, ki govori angleško.


Opel ne odgovarja za zagotavljanje storitev OnStar, zagotavlja jih podjetje OnStar Europe Limited, ki deluje v sklopu družbe GM. Po 31. decembru 2020 storitve OnStar ne bodo več dostopne. Po tem datumu ne bodo na voljo niti storitve preizkusnega obdobja niti plačljive naročnine ali storitve, vključno s storitvami klica v sili. Vse storitve so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja. Storitve OnStar zagotavlja podjetje OnStar Europe Ltd. in zahtevajo račun pri njem. Poglejte spletno stran www.opel.si/onstar glede dodatnih informacij o sistemu OnStar in storitvah. Opel ne odgovarja za zagotavljanje storitev OnStar, zagotavlja jih podjetje OnStar Europe Limited, ki deluje v sklopu družbe GM.
promo 
Na vrh