loading

DODATNA OPREMA ZA MOKKO.

Opel Mokka popolnoma ustreza željam kupcev po dostopnem vozilu za razgiban mestni življenjski slog, ki se hkrati odlikuje z visokim položajem sedenja, prostornostjo in vsestranskostjo. Naša bogata ponudba dodatne opreme od organizacije prtljažnega prostora do dodatkov za varnost in udobje izvrstno dopolnjuje potrebe kupcev tovrstnega vozila.

Prilagajanje videza in oprema OPC Line

Ste pripravljeni izstopiti iz množice? Potem ste prišli na pravi naslov. Nudimo vam odličen izbor izdelkov za prilagajanje videza avtomobila po meri, s katerimi bo vaš Opel nekaj posebnega. Opel Performance Center in izdelki OPC Line sta sinonima za ekskluziven videz, izpopolnjeno tehnologijo in vznemirljivo zmogljivost. Ustvarite avtomobil, ki bo izstopal iz množice.

Prevozni in nosilni sistemi

Z vozili Opel je prevažanje predmetov enostavnejše! Naša pestra ponudba prilagodljivih prevoznih in nosilnih sistemov je idealna rešitev za vse vaše potovalne in športne dejavnosti. Naš izbor vključuje originalne izdelke družbe Opel in izdelke našega partnerja Thule, vodilnega podjetja na področju nosilnih sistemov.

Udobje in vzdrževanje

Počutite se kot doma. Avtomobil je pogosto naš dom na poti, saj v njem preživimo veliko časa. Tu boste našli vse, kar potrebujete za prilagajanje zunanjega in notranjega videza svojega Opla ter udobja v njem – od preprog do sistema za urejanje prtljažnega prostora in druge dodatne opreme.

Varnost in zaščita

Vozite varneje in naredite boljši vtis. Od zavesic proti blatu in meglenk pa vse do alarmnih sistemov, varnostnih izdelkov in otroških sedežev – našli boste vse, kar potrebujete, da obvarujete sebe in svojo družino. Vaš Opel naj ostane tako lepega videza, kot je bil na dan nakupa.

Zabavno-informacijski sistem Infotainment

Potovanje do cilja bo še prijetnejše z izredno vsestranskim zabavno-informacijskim sistemom Opel Infotainment. Ostanite povezani s širokim izborom držal za mobilne telefone in kompletov za prostoročno telefoniranje Bluetooth, z navigacijskimi sistemi, s posodobitvami zemljevidov in z različnimi multimedijskimi povezavami. Prepoznavanje govora za Infotainment sistem, ki omogoča glasovno upravljanje različnih funkcij navigacijskega sistema in telefonskega portala, trenutno ni na voljo v slovenskem jeziku. Na voljo so jeziki: angleščina, nemščina, francoščina, italjanščina, španščina, portugalščina, nizozemščina, ruščina, kitajščina in korejščina.

Platišča

Opremite svoje vozilo Opel z novim kompletom platišč. Tukaj boste našli pester izbor originalnih platišč iz lahkih kovin družbe Opel za vsak okus. Tako boste lahko svojemu vozilu dodali osebni pridih. Uživajte v slogu in kakovosti originalne dodatne opreme družbe Opel.

Podana vsebina je bila pravilna v času priprave na objavo. Dostopnost opreme in stopenj opreme preverite pri našem pooblaščenem trgovcu. Vse informacije o morebitnih spremembah modelov so vam na voljo pri našem pooblaščenem trgovcu. Vsi podatki so informativne narave in za njihovo točnost ne odgovarjamo. Nekatere slike vsebujejo dodatno opremo, ki ni vključena v standardni dobavi. Prikazana dodatna oprema vam je na voljo ob doplačilu. Prikazane barve prikazujejo približen odtenek resničnega barvnega tona. Razpoložljivost, tehnične lastnosti in oprema naših vozil, so lahko različne od države do države. Pred naročilom pri našem pooblaščenem trgovcu preverite, ali je posamezni model na voljo.

Na vrh