loading

DODATNA OPREMA ZA OPEL ZAFIRO TOURER.

Opel Zafira Tourer je izjemno nadarjena in se brez težav prilagodi voznikovim načrtom, saj je pametna, prostorna in popolnoma vsestranska. Splača si vzeti čas za našo široko ponudbo dodatne opreme za model Zafira Tourer. Visoko kakovostna dodatna oprema ne dopolnjuje le koncepta vsestranskosti Zafire Tourer, temveč vam omogoča dodati svojemu avtomobilu osebni pridih.

Opel Zafira Tourer – Vzvratna kamera

Varnost in zaščita

Vozite varneje in naredite boljši vtis. Od trde podloge za prtljažnik do organizacije prtljažnega prostora, varnostnih izdelkov in otroških sedežev – tukaj boste našli vse, kar potrebujete, da boste vi in vaša družina varni, vaša Zafira Tourer pa bo videti tako dobro, kot je bila na dan nakupa.

Opel Zafira Tourer – FlexConnect – Priročna mizica

Udobje in vzdrževanje

Počutite se kot doma. Avtomobil je pogosto naš dom na poti, saj v njem preživimo veliko časa. Tu boste našli vse, kar potrebujete za prilagajanje zunanjega in notranjega videza svoje Zafire Tourer ter udobja v njej – od preprog do sistema za urejanje prtljažnega prostora in druge dodatne opreme.

Opel Zafira Tourer – Nosilec za kolesa FlexFix®

Prevozni in nosilni sistemi

Z vozili Opel je prevažanje predmetov enostavnejše! Naša pestra ponudba prilagodljivih prevoznih in nosilnih sistemov je idealna rešitev za vse vaše potovalne in športne dejavnosti. Naš izbor vključuje originalne izdelke družbe Opel in izdelke našega partnerja Thule, vodilnega podjetja na področju nosilnih sistemov.

Opel Zafira Tourer – FlexDock®

Zabavno-informacijski sistem Infotainment

Potovanje do cilja bo še prijetnejše z izredno vsestranskim sistemom Infotainment. Ostanite povezani s širokim izborom držal za mobilne telefone in kompletov za prostoročno telefoniranje Bluetooth, z navigacijskimi sistemi, s posodobitvami zemljevidov in z različnimi multimedijskimi povezavami.

Prepoznavanje govora za Infotainment sistem, ki omogoča glasovno upravljanje različnih funkcij navigacijskega sistema in telefonskega portala, trenutno ni na voljo v slovenskem jeziku. Na voljo so jeziki: angleščina, nemščina, francoščina, italjanščina, španščina, portugalščina, nizozemščina, ruščina, kitajščina in korejščina.

New Opel Zafira Tourer - OPC Line Exterior Pack

Slog in oprema OPC Line

Ste pripravljeni izstopiti iz množice? Potem ste prišli na pravi naslov. Nudimo vam odličen izbor izdelkov za prilagajanje avtomobila po meri, s katerimi bo vaša Zafira Tourer nekaj posebnega. Oprema OPC Line zagotavlja ekskluziven videz, prefinjeno tehnologijo in navdušujočo zmogljivost. Ustvarite avtomobil, ki bo izstopal iz množice.

Opel Zafira Tourer – 19-palčna platišča iz lahkih kovin

Platišča

Opremite svojo Zafiro Tourer z novim kompletom platišč iz lahkih kovin. Tukaj boste našli pester izbor originalnih platišč iz lahkih kovin za vsak okus. Tako boste lahko svojemu vozilu dodali osebni pridih. Uživajte v slogu in kakovosti originalne dodatne opreme družbe Opel.

Podana vsebina je bila pravilna v času priprave na objavo. Dostopnost opreme in stopenj opreme preverite pri našem pooblaščenem trgovcu. Vse informacije o morebitnih spremembah modelov so vam na voljo pri našem pooblaščenem trgovcu. Vsi podatki so informativne narave in za njihovo točnost ne odgovarjamo. Nekatere slike vsebujejo dodatno opremo, ki ni vključena v standardni dobavi. Prikazana dodatna oprema vam je na voljo ob doplačilu. Prikazane barve prikazujejo približen odtenek resničnega barvnega tona. Razpoložljivost, tehnične lastnosti in oprema naših vozil, so lahko različne od države do države. Pred naročilom pri našem pooblaščenem trgovcu preverite, ali je posamezni model na voljo.

Na vrh